//Najbolji rent a car Beograd najniže cene za najam vozila

Najbolji rent a car Beograd najniže cene za najam vozila

Danas vam predstavljamo agenciju Inifnity Rent a car Beograd i aerodrom transport Nikola Tesla, dostava vozila na teritoriji celog grada. Najbolje cene i vozila do pet godina starosti, po najboljim cenama za rent a car. Dostupna su komforna vozila sa mogućnošću iznajmljivanja vozača koji će vas bezbedno odvesti na krajnje odredište. Odlične pogodnosti za sve klijente koji koriste rent a car aerodrom usluge. Dostava vozila na aerodrom u dogovoreno vreme. Po isteku zakupa vozilo isto može biti razduženo na aerodromu.

Lux transfer sa aerodroma i profesionalni rent a car vozači

Najpovoljnija i najkvalitetnija usluga Infinity Rent a Car agencije Beograd za iznajmljivanje luksuznih vozila i rent a car usluga u Srbiji. Ukoliko je potrebno da uz vozilo bude obezbeđen i vozač, tu su profesionalni rent a car vozači. Vozači su dostupni za Mercedes S500L i Audi A6 automobile. Vozač će uz ovu uslugu biće dostupan celog dana i na raspolaganju samo za vaše potrebe vožnje.

Transfer aerodrom usluga obuhvata samo Mercedes i Audi vozila. Vozilo koje odaberete će vas čekati odmah nakon vašeg leta sa profesionalnim vozačem. Nećete morati da čekate, ne morate da tragate za rent a car uslugama i mučite se oko odluke koji rent a car odabrati u Beogradu. Naša vozila su do pet godina starosti i poseduju komfor koji će vam pomoći da uživate dok ste u Srbiji.

Rent a car uslovi u Beogradu i cene za najam auta

Pre nego što se odlučite za bilo čije usluge, naše ili neke druge agencije, pročitajte uslove za najam vozila. Obratite pažnju na odgovornost prema vozilu i kako se rešavaju različite situacije. Imajte i pre svega u vidu da je za vreme perioda zakupa, auto u vašoj odgovornosti i da je potrebno da se o njemu brinete kao o sopstvenom vozilu.

Ukoliko budete pretraživali na Google za rent a car uslove i drugih agencija, možete videti da su naši uslovi dosta prijatni i prilagođeni klijentima. Naš depozit je niži, odnosno, kreće se od 200 do 300 evra, dok se kod drugih agencija kreće od 300 do 500 evra. Našu uslovi su zamišljeni tako da štite i naše klijente i našu kuću, a time i vozila koja se predaju na korišćenje.